divendres, 19 de setembre del 2014

Mural de l'AMPA


És important que es conegui tot el que fa l'AMPA durant el curs i aquesta és la raó d'aquest mural.

Tenia clar com havia de ser; havia de ser prou vistós per no passar desapercebut i d’un cop d’ull s’havien de diferenciar les diferents festes on participava l’AMPA .

Al cap ho tenia també clar, cada estació aniria ambientada amb colors diferents i al mig i posaria el logotip de l’AMPA el qual em serviria per separar-ho tot! El que no comptava és que combinar colors i ambients tant diferents no seria fàcil. Vaig haver de simplificar una mica el projecte que tenia al cap per tal que no es veiés massa carregat i deixar un bon espai entre cada color, però al final el resultat va ser prou satisfactori. Si el voleu veure tot haureu d'anar a la llar d'infants l'estel.


Es importante que se conozca todo lo que hace el AMPA durante el curso y este es el motivo de este mural.

Tenía claro como había de ser; suficientemente vistoso para no pasar desapercibido y de un solo vistazo se tenían que diferenciar las distintas fiestas donde participaba el AMPA.

A la cabeza lo tenía claro, cada estación iría ambientada con colores distintos y en medio iría el logotipo del AMPA, que serviría para separarlo todo. Combinar colores y ambientes tan distintos no iba a ser fácil. Tuve que simplificar un poco lo que tenía en mente y dejar un buen espacio entre ambientes para que no se viera demasiado cargado. Finalmente el resultado fue satisfactorio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada