dissabte, 29 de novembre de 2014

Calendari d'advent


Tarda de pluja i un projecte pendent. Fa dies que tenia en ment fer un calendari d'advent, però no em decidia pel format. Al final crec que hem tingut una gran idea; l'arbre de Nadal!
Hem estat una bona estona per embolicar-ho tot i decorar-ho, sort de les meves filles.
 Ja he dit algun cop que tinc una filla molt creativa, però les coses han d'estar rectes i alineades, no pot ser una ploma en diagonal i un nombre en diagonal com li havia proposat, havia de ser recte, sinó estava malament!! Què bé que ens ho hem passat!
Els ha agradat molt que tot això sigui sorpresa fins el dia indicat i s'ho han gaudit molt amagant-los a l'arbre de Nadal.


Tarde de lluvia y un proyecto en mente. Hace días que tenía en mente hacer un calendario de adviento, pero no me decidía por el formato. Al final creo que he dado con una buena idea! El árbol de Navidad! Hemos estado un buen rato para envolverlo todo y decorarlo, suerte de mis pequeñas. Ya he dicho en ocasiones que tengo una hija muy creativa, pero a la vez demasiado estructurada, y no le entraba en la cabeza que el número o la pluma pudieran estar torcidos, como le había propuesto!! Qué bien nos lo hemos pasado!
Les ha gustado pensar que todo lo que hay dentro es sorpresa para ellas y han disfrutado escondiendo los paquetitos en el árbol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada